elektromos gyerek jármű fizetés

Fizetési lehetőségek

Minden megrendelést előre utalással történő kiegyenlítés vagy utánvételes készpénzes fizetéssel teljesítünk házhoz szállítás esetén! Személyes átvételkor Ön a termék kézhez vételekor fizethet. Megrendeléseink teljesítése zavartalan.

1. ELŐRE UTALÁS: a kiegyenlítés történhet bankszámlára átutalással vagy közvetlen befizetéssel a számlaszámra. Előre utalás esetén a megjegyzés rovatban feltétlen tüntesse fel a megrendelése azonosítóját és a Megrendelő nevét!

A számlaszámot és a pontos fizetendő végösszeget (rendelt termék(ek) értéke, szállítási költség) a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közöljük. A csomag az összeg beérkezését követően kerül kiszállításra. Az utalás feldolgozása miatt a szállítási idő meghosszabbodhat 3-4 nappal.

2. UTÁNVÉTES FIZETÉS: a csomag átvételekor, a kézbesítőnek (futárszolgálat munkatársa) fizetendő a rendelés feldolgozása után küldött „rendelés összesítő” e-mailben közölt végösszeg (rendelt termék(ek) értéke, a szállítási költség). Utánvételes fizetéskor a készleten lévő terméket azonnal tudjuk indítani.

A vásárolt termékről kiállított számlát és a kezelésre vonatkozó garancia levelet, kezelési útmutatót, használati leírást a termékkel együtt küldjük.

A postaköltség és a termékek ára 27%-os ÁFA-t tartalmaz. Csomagolási költséget nem számítunk fel!

Személyes átvételkor a termék árát a termék kézhez vételekor egyenlítheti ki.

További információkat az ÁSZF adatkezelés menüpontban olvashat.

Vélemények

9 ok amiért minket választottak:
1 Több, mint 10 éves tapasztalat.
2 Kiváló minőségű termékek.
3 Megfizethető árak.

Bővebben