házhoz szállítás elektromos gyerek járművek

Szállítási információk

Webáruházunk működése a jelenlegi járványügyi helyzetben továbbra is zavartalan. A megrendelt termékek házhoz szállítással 1-4 napon belül érkeznek meg.


A webáruházban megjelenített termékek házhoz szállítással vagy személyes átvétellel rendelhetőek meg. Az áruházunkban nem szükséges a vásárláshoz regisztrálni illetve bejelentkezni.

A megrendeléseket a beérkezéstől számított 24 órán belül feldolgozzuk, a megrendelés elküldéséről automatikusan kap egy rendszerüzenetet, hogy rendelése elküldésre került.

A megrendelés során megadott e-mail címére továbbá küldünk egy visszaigazoló e-mailt.

Kérjük, telefonszámát adja meg a rendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő kérdések gyorsabb megoldása érdekében. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk postázni. A megrendelt termékről, kiszállítás idejéről, menetéről minden esetben telefonon is tájékoztatjuk.

Minden esetben értesítjük a szállítás várható időpontjáról vagy a személyes átvétel időpontjáról .

Szállítási költségek

A jelenleg áruházunkban kapható termékek szállítási költsége 1900-4900.-FT-ig alakul. (kivéve Toyota Tundra, Mercedes G63 6x6, BMW X6 M XXL) .
A szállítási költség 1 db termékre vonatkozik.


Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és a csomagoláson, ill. a terméken esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét. A szállítás során keletkezett kárral kapcsolatos reklamációját legkésőbb a kézhezvételtől számított 3 munkanapon belül e-mail címünkre írásban jelezze felénk. Utólagos - jegyzőkönyv nélküli - reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, csak kizárólagos megegyezés alapján.

További információkat az ÁSZF adatkezelés menüpontban olvashat.

Vélemények

Tamás
20 November 2021 6:12
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

Tamás
26 September 2021 3:01
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

Mariann
07 September 2021 9:39
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.