elektromos kisautó házhozszállítás

Házhozszállítás

Szállítási információk

A webáruházban kapható termékek megrendeléset elsősorban házhozszállítással teljesítjük. 
A csomagokat különböző futárszolgálatok szállítják házhoz. A termékeket minden esetben gyári, kartondobozos, erős csomagolásukban szállítjuk. A kiszállítást a csomag tartalmának átellenőrzése előzi meg.
 
Kérjük, telefonszámát adja meg a rendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő kérdések gyorsabb megoldása érdekében. Az áruházban kapható termékeket készleten tartjuk, melyeket pár napon belül, a megrendelés telefonban és automatikusan kiküldött emailben történő visszaigazolása után. Tehát a megrendelt termékről, kiszállítás várható idejéről, menetéről és módjáról minden esetben telefonban is tájékoztatjuk.
 
Minden esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról és a csomagok méretéből, súlyából és tulajdonságaiból adódóan számíthatnak a futárszolgálat telefonban történő megkeresésére is közvetlenük a kiszállítás előtt.


 
Szállítási költségek
 
A jelenleg áruházunkban kapható termékek szállítási költsége változó. A pontos költségeket a termékek leírásai tartalmazzák. (Például egy motor szállítási költsége 2490.-FT, de egy 2 személyes autót 4250.-FT-ért szállít a futárszolgálat). A szállítási költség 1 db termékre vonatkozik. Csomagolási költséget nem számítunk fel!
 
Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, ill. visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére.

Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli.

Terméket külföldre is szállítunk kizárólagos megegyezés alapján.

További információkat az ÁSZF adatkezelés menüpontban olvashat.
 

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.