elektromos kisautó házhozszállítás

Házhozszállítás

Szállítási információk

Webáruházunk működése a jelenlegi járványügyi helyzetben továbbra is zavartalan. A megrendelt termékek házhoz szállítással 1-4 napon belül érkeznek meg. Személyes átvételünk pedig hétfőtől péntekig működik.

A webáruházban megjelenített termékeket házhoz szállítással is megrendelheti. Az áruházunkban nem szükséges a vásárláshoz regisztrálni illetve bejelentkezni.
A csomagokat futárszolgálat szállítja házhoz. A termékeket minden esetben gyári, kartondobozos, erős csomagolásukban szállítjuk. A kiszállítást a csomag tartalmának átellenőrzése előzi meg.
                       
 
Kérjük, telefonszámát adja meg a rendelés feldolgozása és a szállítás során felmerülő kérdések gyorsabb megoldása érdekében. A készleten lévő termékeket azonnal tudjuk postázni. A megrendelt termékről, kiszállítás idejéről, menetéről minden esetben telefonon is tájékoztatjuk.
 
Minden esetben értesítést küldünk a szállítás várható időpontjáról.
 
Szállítási költségek
 
A jelenleg áruházunkban kapható termékek szállítási költsége egységesen 1900-4900.-FT (kivéve Toyota Tundra, Mercedes G63 6x6, BMW X6 M XXL).
A szállítási költség 1 db termékre vonatkozik. Csomagolási költséget nem számítunk fel!


A Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállított termékeket átvenni. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén az újra küldést kizárólag a csomag ellenértékének, a visszaszállítási és az újbóli kiszállítási díj előre utalása után áll módunkban ismételten elindítani. Amennyiben a csomag átvétele a megrendelő részéről bármilyen okból meghiúsul, abban az esetben a szállítási, ill. visszaszállítási díj kiszámlázásra kerülnek a Megrendelő számlázási címére.

Fenntartjuk a jogot a megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészében. Részben történő teljesítésre kizárólag a Megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljesítésének meghiúsulása esetén a webáruház üzemeltetőjét kártérítési kötelezettség nem terheli.

Terméket külföldre nem áll módunkban szállítani, csak kizárólagos megegyezés alapján.
 
 
Csomagolási költséget nem számítunk fel!

(Személyes átvételkor a termék árát a kézhezvételkor egyenlítheti ki.)

További információkat az ÁSZF adatkezelés menüpontban olvashat.

Vélemények

9 ok amiért minket választottak:
1 Több, mint 10 éves tapasztalat.
2 Kiváló minőségű termékek.
3 Megfizethető árak.

Bővebben