elektromos gyerek jármű

Vásárlói jó tanácsok

Ha gyermeke imád autókázni, ki sem szállna a kormány mögül vagy csak szereti az autókat és motorokat akkor a Ön a legszebb ajándékban gondolkozik.
Olyan gyerekeknek ajánljuk az elektromos gyerek járművek használatát, akik már legalább biztonsággal ülnek és járnak.

Autóink távirányító funkcióval is fel vannak szerelve, így a legkisebbek is átélhetik az autókázás élményét szülői felügyelettel. A legújabb típusú, 2,4 GHZ távirányítóval szerelt autókban további 1 sebesség fokozat található és olyan kényelmi funkciók, mint a nagy hatótávolság, a finom indítás, a vészmegállító gomb és a teljes szülői beavatkozás.


A 6V-os egymotoros változatot csak sík és egyenes, betonozott területen lehet használni.

A nagyobbaknak vagy hosszú távon gondolkodóknak az erősebb és gyorsabb fokozattal is ellátott 12V-os, két motoros változatokat ajánljuk. Utóbbiakat nemcsak egyenes, hanem füves területen, egyenlőtlenségeken és enyhe emelkedőn is használhatják a gyerekek.

Az elektromos kisautóink nagyon hasonlítanak az eredetihez, az eredeti liszenszes termékek pedig az igazi autók élethű másai. Mégis műanyagból készülnek természetesen fém anyagok felhasználásával. Esetenként a műanyaggyártás a terméken nyomot hagyhat. Amikor ilyen terméket vásárol, kérjük vegye figyelembe, hogy ez egy gyermek játék.

Mint az igazi autóknál minél sötétebb egy autó színe, annál kényesebb lesz majd az autó használat közben.

Csomagolásából kivéve a terméken a csomagoló anyag mozgatás és szállítás közben alig látható nyomot hagyhat.

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.