elektromos kisautó garancia

Garancia, szavatosság


Az áruházunkban megvásárolható termékekre 12-24 hónap jótállást, azaz garanciát vállalunk.
A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, használatból eredő kopásra vagy mechanikai sérülésekre. A jótállás a fogyasztó törvényből eredő jogait nem érinti.

A jótállási igényét a termékkel együtt kapott garancia jeggyel érvényesítheti. A meghibásodott termék javításának vagy cseréjének feltétele, hogy a termék a garancia jegyben megadott címre a garancia levél eredeti, lepecsételt példányával visszajusson.

Mit tegyek, ha problémát tapasztalok  ajármű működésében?

Keresse meg a termék mellé kapott dokumentumokat, melyekben megtalálja a szervíz vagy a forgalmazó telefonszámát. Javasoljuk, hogy először hívja fel a megjelölt telefonszámot és kérjen segítséget. Ha önnek kényelmesebb, akkor emailben is jelezheti problémáját. A javítást vagy a meghibásodott alkatrész cseréjét igyekszünk a leghamarabb idő alatt elvégezni a legkisebb kényelmetlenség mellett.

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.