elektromos kisautó garancia

Garancia

Termékeinkre 12-24 hónap garanciát vállalunk!
Az alkatrész ellátást folyamatosan biztosítjuk minden modellhez!

A termékeinkre 12-24 hónap garanciát vállalunk a termék eladási árától függően.

Meghibásodás nagyon ritkán fordul elő és általában nem rendeltetésszerű használatból ered. Ha betartják a használati útmutatóban adott jó tanácsainkat, sokáig nagy örömmel használhatják a terméket.
Minden típusú meghibásodás javítható, bármilyen alkatrész pótolható. A meghibásodást Ön bejelentheti telefonban vagy e-mail-ben, mi pedig a lehető legrövidebb idő alatt segítünk Önnek, hogy újra használhassa a terméket. Sok esetben elég csak telefonban egyeztetni, több probléma megoldását tudjuk telefonban is orvosolni.

Mit tegyek, ha problémát tapasztalok?

Keresse meg a termék mellé kapott dokumentumokat, melyekben megtalálja a szervíz vagy a forgalmazó telefonszámát. Javasoljuk, hogy először hívja fel a megjelölt telefonszámot és kérjen segítséget. Ha önnek kényelmesebb, akkor emailben is jelezheti problémáját. A javítást vagy a meghibásodott alkatrész cseréjét igyekszünk a leghamarabb idő alatt elvégezni a legkisebb kényelmetlenség mellett.

Mindig készséggel állunk rendelkezésükre.
Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.