Tippek elektromos kisautó vásárlásához

Elektromos kisautó távirányítóval már 1 éves kortól!

biztonság: elektromos kisautó távirányítóval

Nehéz nem észrevenni, hogy mennyire boldogok a kicsik, miközben a kertben vagy környéken kocsikáznak!   Büszkén és boldogan ül a kocsiban már az egy éves gyermek is, mint aki  önállóan tud vezetni, pedig az elektromos kisautót igazából a szülő kormányozza távirányítóval. 

A szomszédok biztosan megcsodálják, és meg is dicsérik a kis autótulajdonost:

- Hát te már ilyen nagy vagy, hogy saját autót vezetsz?

Ha a kis totyogós nem is érti a kérdést, de a hangsúlyból érzi, hogy csodálatra méltó jelenség a kis elektromos járgányával.

A szülőket pedig megkérdezik: 

- Hogy-hogy tud vezetni ez a pici gyerek?

Az apuka vagy anyuka rejtélyesen mosolyogva felemeli a távirányítót, leleplezve így a mutatványt.  

Később persze már nem lesz szükség arra, hogy az elektromos kisautót  távirányítóval vezéreljék, de 1 éves korban még fő a biztonság!

 

 

Elektromos kisautó távirányítóval 1 éves kortól?

A legtöbb elektromos kisautó nagyobbacska gyerekek számára az ideális, ezért nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy melyik autó a legideálisabb az egy év körüli picik számára. Egy éves korban még nem tudják önállóan kormányozni a kicsit, bár szeretnek ülni és játszani a kormánnyal és a gombokkal.

legtöbb autónk 3 éves és idősebb korosztály számára ajánlott, de több szülő is beszámolt arról, hogy a fiatalabb gyerekek is  mennyire  élvezik birtokba venni a nagyobb testvér járgányát, ezért érdemes használni a mérlegelést. A távirányítóval rendelkező autók segíthetnek az  egy éves korosztálynak, hogy az elektromos autót kiélvezzék egészen addig, míg annyira érettek nem lesznek, hogy önállóan vezethessék azt. 

 

Az elektromos kisautó távirányítóval, jelenleg, a legbiztonságosabb „száguldási” lehetőség a pici gyermekektől a nagyokig. Ennek egyik titka, az új típusú távirányítóban rejlik, aminek köszönhetően egy gombnyomással  BEAVATKOZHAT  a szülő a játékba! Így TELJES SZÜLŐI FELÜGYELET alatt biztonságban, önfeledten játszhatnak kicsik és nagyok.

A  gyermek élvezi a szabadság örömét,
de a távirányítónak köszönhetően
biztonsága szülő kezében van!

 

Az önálló vezetéssel érdemes várni, amíg a gyermek körülbelül 2 éves nem lesz, és amikor képes lesz arra, hogy irányítsa a saját autóját. 

Ha úgy találja, hogy gyermeke nem eléggé fejlett ahhoz, hogy az irányítással meg tudja birkózni, az  távirányítós autó még évekig nagy örömet bitosít a növekedő csemeték számára is! 

Fő a biztonság!

Tehát, ha egy évnél fiatalabb gyerekek számára keres autót, akkor nézze meg a kínálatunkat és fedezze fel a tökéletes járművet:

Ez az új típusú, a 2.4 GHz –es távirányítóval rendelkező elektromos kisautó:

  •  más frekvencián működik, így több funkcióra is képes (a legújabb típusokhoz már csak ilyen távirányítót adnak, a régit lassan megszüntetik).
  • hatótávolsága 30-40 méter !! ami jóval meghaladja elődjét
  • nincs interferencia ami azt jelenti, hogy egyszerre több ilyen autó is működhet. (Tekintettel így, a testvérek, barátok közös kikapcsolódására.) és más elektronikai eszköz működése sem befolyásolja.
  • rendelkezik „ soft start” funkcióval – ún. finom indítással ami különösen a picik biztonságának kedvező. A végleges sebességet így előremenetben 3 fokozaton  keresztül növelheti a szülő (nagyobbaknál a gyermek) , tehát fokozatos gyorsítással éri el a végsebességet, ami 4-6 km/óra.
  • A távirányító mind a négy irányban, minden sebességfokozatban működtethető.  A távirányító és a pedál funkciók külön-külön is használhatóak.
  • Vészfék funkcióval is ellátták a távirányítót – vészfék gomb néven –, amit bármikor használhat a szülő. Ennek a gombnak a benyomását követően a gyermek addig nem tud mit tenni, amíg újra nem aktiváljuk a gombot.
  • A desinghoz tartozik, hogy eredeti licenc alapján készülnek, igényesek, tartósak – ezért is lehet többgenerációs autó.
  • Tartozékai között szinte minden megtalálható, ami eredeti „nagy”testvérénél: 3 pontos sport biztonsági öv; kürt több dallammal, állítható hangerősséggel; működő lámpák; FM Rádió; USB csatlakozó; MP3 és  Bluetooth lejátszó; gomb vagy indítókulcs; nyitható ajtók; nagy puha kerekek, lengéscsillapítók, típustól függően, vannak egyéb kiegészítők is, hiszen az eredeti autóknál is más-más extrákat találunk!

 

Ha Ön is megcsodáltad már más gyermekét kocsikázás közben, és érdekli, hogy honnan lehet elektromos kisautót venni távirányítóval,  akkor a megfelelő helyre jött, hiszen ezek az autók ugyanúgy működjenek, mint a mágia. Nézzen szét a linkre kattintva a távirányítós kisautók között! 

Mindenképp érdemes felkeresni üzletünket, hiszen bármennyit olvashatunk róla, korántsem adja vissza azt az élményt, ami akkor ér minket, ha megpillantjuk gyermekeink valóra váltható álmát: az elektromos kisautót távirányítóval. http://elektromoskisauto.com/

Jön a nyár, a lurkó imádják a napfényt, a szabadságot, mi pedig hűsölhetünk kedvenc koktélunkkal és

az elektromos kisautó távirányítójával a kezünkben egy kellemes hűs árnyékban!

Forrás: jatekflotta.hu

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.