elektromos kisautó ÁSZF

ÁSZF


A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai:

A szerződés tárgya a webáruházban feltüntetett valamennyi megvásárolható árucikk.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon vagy telefonon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Ez - az ünnepnapok és munkaszüneti napok kivételével - a megrendelés beérkezését követő 24-48 órán belül megtörténik. A közvetlenül a megrendelés leadása után kézhez kapott e-mail automatikusan generált és tájékoztató jellegű.

A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, a feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek. Az esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Az áruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a használatára és vásárlásra vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!

Egyet nem értés esetén az áruházat kérjük, ne használja!

 Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek kosaras rendszerben rendelhetőek meg. Telefonban és e-mail-ben leadott megrendeléseket is teljesítjük.

A megrendelt terméket futárszolgálat szállítja házhoz. Az áru értékét kiegyenlíteni utánvétellel vagy előre utalással lehet.

A termékek ára a házhoz szállítás költségét nem tartalmazza. Csomagolási költséget nem számítunk fel.

Áraink bruttó árak, az áfát tartalmazzák.

Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve.

A webáruházunkban történő megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül. A megrendelés, mint szerződés, nem kerül iktatásra, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A szerződés nyelve magyar, a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar.

A webáruházban szereplő árak forintban értendőek, valamint bruttó árak, azaz tartalmazzák a törvényben előírt 27% Áfát, nem tartalmazzák viszont a szállítási költséget!

A feltüntetett árak nem minősülnek közvetlen árajánlattételnek, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit és árát az árucikkhez tartozó ismertető tartalmazza. A termékoldalakon található leírások tájékoztató jellegűek, szinte minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.  Az oldalainkon található képek többsége a gyártóktól származik és szinte minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. A képek mintának tekintendők, és törekszünk rá, hogy a termékképek a lehető legpontosabb képet tükrözzék. A termékleírások, fotók, színek esetleges pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni, valamint fenntartjuk a hibák, elírások vagy elhagyások előzetes figyelmeztetés nélküli kijavításának jogát.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Giocattolo 2002 KFT. általános szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.

Üzemeltető:

Giocattolo 2002 KFT

E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tel.: 06 309 50 10 60

Kapcsolattartó: Oláh Erzsébet

Cégjegyzékszám: 01-09-179296

Adószám: 24730543-2-43

Üzemeltető neve: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Tárhelyszolgáltató:

Cégnév: Kis Pici KFT

Cím: 1105 Budapest, Dér u. 40. I. em 4.

Adószám: 23842782-2-42

Cégjegyzékszám: 01-09-980878

e-mail cím: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Panaszkezelés

Amennyiben panasza van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha a fogyasztóvédelmi jogok és jogszabályok betartásával bármilyen problémája van, az alábbi szervezetekhez fordulhat:

- Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség Panaszirodája: 1088 Budapest József krt. 6.
- Megyei Fogyasztóvédelmi Felügyelőségek a megyeszékhelyeken
- Békéltető Testületek megyénként a megyei Kereskedelmi és Iparkamarák
- Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület: 1055. Balaton u. 27.
- egyes településeken működő civil fogyasztóvédelmi szervezetek
- a településén működő önkormányzat jegyzője
- személyes adatok védelmével kapcsolatos panasszal: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
- Bíróság.

Amennyiben a fogyasztó a fogyasztói jogainak megsértését észleli, jogosult panasszal fordulnia a lakóhelye szerint illetékes fogyasztóvédelmi hatósághoz. A panasz elbírálását követően a hatóság dönt a fogyasztóvédelmi eljárás lefolytatásáról. A fogyasztóvédelmi elsőfokú hatósági feladatokat a fogyasztó lakóhelye szerint illetékes járási hivatalok látják el, ezek listája itt található:
http://jarasinfo.gov.hu

Az Európai Bizottság létrehozott egy honlapot, amelyen a fogyasztók beregisztrálhatnak, így ezen keresztül lehetőségük nyílik arra, hogy online vásárláshoz kapcsolódó jogvitáikat anélkül, hogy például a távolság meggátolná őket. Ha Ön panaszt kíván tenni egy, az interneten vásárolt termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatban és nem akar feltétlen bírósághoz fordulni, igénybe veheti az online vitarendezés eszközét. A portálon Ön és a kereskedő, akivel szemben panasszal élt, közösen kiválaszthatják a panasz kezelésével megbízni kívánt vitarendezési testületet.
Az online vitarendezési platform itt érhető el:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&Ing=HU

A fenti információk az ÁFSZ szerves részét képezik.

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.