elektromos gyerek jármű gyik

Nyereményjáték 2021

HATALMAS NYEREMÉNYT sorsoltunk!

A Facebook nyereményposzt hozzászólói között elektromos kisautót sorsoltunk. A játék véget ért. Nyereményjátékunk győztese, aki a kisautót nyerte: Jutka Tóth Ferencné. Gratulálunk! Mindenkinek köszönjük a részvételt.

Facebook: Elektromos kisautók birodalma 101auto.hu
https://www.facebook.com/631299733617340/posts/4718899878190618/


nyeremenyjatek

2021. december 21.

Kérdések és válaszok az elektromos kisautókról


Mi az az elektromos gyermek jármű?

Egy olyan nagyméretű és az igazi autók, motorok és quadok mintájára készült gyermek játék, amibe gyermeke beleülhet és vezetheti, átélve az igazi vezetés élményét. Önállóan vagy szülői segítséggel távirányítóról.

Mit jelent, hogy egy járműhöz  távirányító is van?

A távirányítóval nagy testvér vagy szülői segítséggel a legkisebbek is autókázhatnak anélkül, hogy elérnék a kormányt vagy a pedált. A szülőknek biztonságot ad, hogy teljesen vagy részben is átvehetik a jármű felett az irányítást. A távirányítóról minden sebesség fokozatban és irányban is lehet az autót mozgatni. Távirányítóval minden kisautó és homokfutó rendelkezik.

Mit jelent a 2.4 GHZ távirányító?

A legújabb típusok a legmodernebb 2.4 GHZ frekvencián működő távirányítóról vezérelhetőek. Ezekben az autókban és quadokban illetve traktorokban megtalálható a finom indítás, ami lehetővé teszi, hogy egészen kicsik is komfortosan érezzék magukat vezetés közben. És vészfékgomb azoknak, akik meg akarják állítani a járművet balesetveszély esetén. Az ilyen járműveket egészen messziről is távirányíthatjuk.

Mit jelent a teljes szülői felügyelet?

A 2.4 GHZ távirányítóval működő járműveket a távirányító vészfék gombjával megállíthatjuk és bármikor közbe avatkozhatunk a gyermekünk vezetésébe minden irányban és sebesség fokozatban.

Csak távirányítóval működik a jármű?

Természetesen nem. Ez egy extra felszereltsége a járműveknek. A kisautók a gyerekek által teljesen önállóan vezethetőek előre- és hátramenetben és több sebesség fokozatban.

Hány éves gyerek tudja használni?

A távirányítóval ellátott gyermek járműveket (az összes kisautó, homokfutó és egyes quadok) már egészen pici kortól már biztosan járni tudó gyermekeknek is ajánljuk. Egészen addig a korig tudják használni, míg ki nem növik. Az egyszemélyes járműveket 30kg-ig, a kétszemélyeseket 40 illetve 50 kg-ig lehet terhelni.
Nagyobbaknak a 12 vagy 24 Voltos, kétkerék-meghajtású vagy összkerekes és erősebb változatokat ajánljuk akár 8 éves korig.

Biztonságos egy kisgyermek számára is?

Az autókban biztonsági öv van. De gyermeke menet közben egyik járműről sem tud leesni vagy kiszállni, hiszen leszálláshoz el kell emelni a lábát a gázpedálról, ilyenkor pedig megáll a jármű.

Mennyi az akkumulátor feltöltési ideje?

Kb. 8-12 óra típustól függően. A termékek mellé hasznos és fontos jó tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, hogy minél tovább élvezhessék és használhassák a járművet.

Mennyi ideig működik egy feltöltéssel egy elektromos gyerek jármű?

Terep viszonyoktól, sebesség fokozattól, a gyermek(ek) súlyától és a használattól függően 1-2 órát működik az elektromos jármű egy feltöltéssel. Fokozottan igénybe vett jármű esetén ez az időszak lerövidülhet vagy éppen hosszabb is lehet optimális körülmények között.

Mekkora egy ilyen elektromos kisautó illetve jármű?

A különböző típusoknak eltérő a mérete. A kisebb méretű autókat a kisebbeknek (2-5 éves kor), a nagyobb méretű és teljesítményű autóinkat az egészen nagyoknak is ajánljuk (6-8 éves kor). A termék leírásban pontosan megtalálja az egyedi méreteket.

Hol használható az elektromos gyerek kisautó vagy jármű?

A 6V-os egy akkumulátoros járműveket csak sík, egyenes területre, a 12 Voltos és 24 Voltos erősebb, strapabíróbb, kétkerék-meghajtású illetve összkerekes és több sebesség fokozattal ellátott változatokat fűben, enyhe emelkedőn és terepen is ajánljuk.

Hogyan és mivel működik az elektromos gyerek jármű?

Akkumulátorral működnek, melyet rendszeresen tölteni kell. Az akkumulátor töltéséről, használatáról és tárolásáról fontos és részletes információkat adunk vásárláskor.
A hálózati töltő és az akkumulátor is tartozéka a járműveknek.

Kiknek ajánljuk az elektromos kisautókat illetve motorokat, quadokat, tarktort és homokfutót?

Minden olyan gyereknek, aki szeretne autókázni, vagy motorozni. Olyanoknak, akik kitúrják szüleiket az autó üléséből vagy rohannak, ha meghallják egy motor vagy egy quad hangját. Traktorjainkat a földtúróknak, homokfutóinkat pedig azoknak ajánljuk, akik erős, nagy és tágas autót keresnek.

Hogyan érkezik meg hozzám?

Originált, gyári, kartondobozos csomagolásában szállítjuk Önhöz az elektromos járművet. De kérheti összeszerelve is. Ilyenkor Önhöz készre szerelve és rögtön használható állapotban kerül kiszállításra. (Kivéve néhány kétszemélyes típust, melynek körülményes és kockázatos lenne a szállítása a súlya és mérete miatt.)

Milyen tartozékai vannak az elektromos gyerek kisautónak vagy motornak?

A dobozban megtalálja a képes összeszerelési útmutatót, használati és kezelési tanácsokat, gyakorlati felhasználási információkat, garancia levelet. A legtöbb típushoz takaróponyva is jár. Az akkumulátor és a töltő is természetesen a játék tartozéka. Az autókhoz, homokfutókhoz és egyes quadokhoz 2.4 HGZ távirányító is párosul.

Hogyan tudom összeszerelni?

A legtöbb termék esetén videós összeszerelési segítség is van. De a termékek összeállítása igen egyszerű. Összeszerelés után a terméket rögtön el lehet kezdeni használni, mert feltöltött akkumulátorral érkezik.

Mit tegyek, ha összeszerelés után nem indul el?

A szerelési útmutatóban talál ide vonatkozó ajánlást. De 3 dolgot mindenképpen ellenőrizzen le. Az első, az akkumulátor és a jármű összecsatlakoztatása, melyet Önnek kell elvégezni egy könnyű mozdulattal. A második, hogy csatlakoztatásnál nem maradt-e az akkumulátor saruján egy védőkupak. A harmadik, hogy nincs-e bedugva a járműbe a töltő (töltés közben a járművön semmi sem működik).

Mit tegyek, ha meghibásodik?

A 12 hónapon belül vásárolt termékekre garanciát vállalunk, azokat ingyenesen javítjuk. Az egy évnél idősebb járművekhez pedig alkatrészt biztosítunk. Bármi elveszik vagy meghibásodik pótoljuk Önnek.

Mit tegyek, ha nem kaptam választ a kérdésemre?

Hívja Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 9-től 16 óráig. Vagy írjon nekünk This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címünkre. Várjuk megkeresését.

Elektromos kisautó távirányítóval már 1 éves kortól!

biztonságos - távirányítós elektromos kisautó

Nehéz nem észrevenni, hogy mennyire boldogok a kicsik, miközben a kertben vagy környéken kocsikáznak!   Büszkén és boldogan ül a kocsiban már az egy éves gyermek is, mint aki  önállóan tud vezetni, pedig az elektromos kisautót igazából a szülő kormányozza távirányítóval. 

A szomszédok biztosan megcsodálják, és meg is dicsérik a kis autótulajdonost:

- Hát te már ilyen nagy vagy, hogy saját autót vezetsz?

Ha a kis totyogós nem is érti a kérdést, de a hangsúlyból érzi, hogy csodálatra méltó jelenség a kis elektromos járgányával.

A szülőket pedig megkérdezik: 

- Hogy-hogy tud vezetni ez a pici gyerek?

Az apuka vagy anyuka rejtélyesen mosolyogva felemeli a távirányítót, leleplezve így a mutatványt.  

Később persze már nem lesz szükség arra, hogy az elektromos kisautót  távirányítóval vezéreljék, de 1 éves korban még fő a biztonság!

 

 

Elektromos kisautó távirányítóval 1 éves kortól?

A legtöbb elektromos kisautó nagyobbacska gyerekek számára az ideális, ezért nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy melyik autó a legideálisabb az egy év körüli picik számára. Egy éves korban még nem tudják önállóan kormányozni a kicsit, bár szeretnek ülni és játszani a kormánnyal és a gombokkal.

legtöbb autónk 3 éves és idősebb korosztály számára ajánlott, de több szülő is beszámolt arról, hogy a fiatalabb gyerekek is  mennyire  élvezik birtokba venni a nagyobb testvér járgányát, ezért érdemes használni a mérlegelést. A távirányítóval rendelkező autók segíthetnek az  egy éves korosztálynak, hogy az elektromos autót kiélvezzék egészen addig, míg annyira érettek nem lesznek, hogy önállóan vezethessék azt. 

 

Az elektromos kisautó távirányítóval, jelenleg, a legbiztonságosabb „száguldási” lehetőség a pici gyermekektől a nagyokig. Ennek egyik titka, az új típusú távirányítóban rejlik, aminek köszönhetően egy gombnyomással  BEAVATKOZHAT  a szülő a játékba! Így TELJES SZÜLŐI FELÜGYELET alatt biztonságban, önfeledten játszhatnak kicsik és nagyok.

A  gyermek élvezi a szabadság örömét,
de a távirányítónak köszönhetően
biztonsága szülő kezében van!

 

Az önálló vezetéssel érdemes várni, amíg a gyermek körülbelül 2 éves nem lesz, és amikor képes lesz arra, hogy irányítsa a saját autóját. 

Ha úgy találja, hogy gyermeke nem eléggé fejlett ahhoz, hogy az irányítással meg tudja birkózni, az  távirányítós autó még évekig nagy örömet bitosít a növekedő csemeték számára is! 

Fő a biztonság!

Tehát, ha egy évnél fiatalabb gyerekek számára keres autót, akkor nézze meg a kínálatunkat és fedezze fel a tökéletes járművet:

Ez az új típusú, a 2.4 GHz –es távirányítóval rendelkező elektromos kisautó:

  •  más frekvencián működik, így több funkcióra is képes (a legújabb típusokhoz már csak ilyen távirányítót adnak, a régit lassan megszüntetik).
  • hatótávolsága 30-40 méter !! ami jóval meghaladja elődjét
  • nincs interferencia ami azt jelenti, hogy egyszerre több ilyen autó is működhet. (Tekintettel így, a testvérek, barátok közös kikapcsolódására.) és más elektronikai eszköz működése sem befolyásolja.
  • rendelkezik „ soft start” funkcióval – ún. finom indítással ami különösen a picik biztonságának kedvező. A végleges sebességet így előremenetben 3 fokozaton  keresztül növelheti a szülő (nagyobbaknál a gyermek) , tehát fokozatos gyorsítással éri el a végsebességet, ami 4-6 km/óra.
  • A távirányító mind a négy irányban, minden sebességfokozatban működtethető.  A távirányító és a pedál funkciók külön-külön is használhatóak.
  • Vészfék funkcióval is ellátták a távirányítót – vészfék gomb néven –, amit bármikor használhat a szülő. Ennek a gombnak a benyomását követően a gyermek addig nem tud mit tenni, amíg újra nem aktiváljuk a gombot.
  • A desinghoz tartozik, hogy eredeti licenc alapján készülnek, igényesek, tartósak – ezért is lehet többgenerációs autó.
  • Tartozékai között szinte minden megtalálható, ami eredeti „nagy”testvérénél: 3 pontos sport biztonsági öv; kürt több dallammal, állítható hangerősséggel; működő lámpák; FM Rádió; USB csatlakozó; MP3 és  Bluetooth lejátszó; gomb vagy indítókulcs; nyitható ajtók; nagy puha kerekek, lengéscsillapítók, típustól függően, vannak egyéb kiegészítők is, hiszen az eredeti autóknál is más-más extrákat találunk!

 

Ha Ön is megcsodáltad már más gyermekét kocsikázás közben, és érdekli, hogy honnan lehet elektromos kisautót venni távirányítóval,  akkor a megfelelő helyre jött, hiszen ezek az autók ugyanúgy működjenek, mint a mágia. Nézzen szét a linkre kattintva a távirányítós kisautók között! 

Mindenképp érdemes felkeresni üzletünket, hiszen bármennyit olvashatunk róla, korántsem adja vissza azt az élményt, ami akkor ér minket, ha megpillantjuk gyermekeink valóra váltható álmát: az elektromos kisautót távirányítóval. http://elektromoskisauto.com/

Jön a nyár, a lurkó imádják a napfényt, a szabadságot, mi pedig hűsölhetünk kedvenc koktélunkkal és

az elektromos kisautó távirányítójával a kezünkben egy kellemes hűs árnyékban!

Forrás: jatekflotta.hu

Kültéri játékok, amelyek legyőzik az Internetet

szabadtéri játékok gyerekeknek

A hosszú, hideg hónapok alatt az ablakon át láttuk a didergő, siető embereket, a fagyos ágakat, a rajtuk gubbasztó, éhes madarakat. Sokszor fáztunk mi is és vágyakozva gondoltunk a tavaszra, a nyárra, amikor simogatja bőrünket a napsugár, a víz hulláma, énekelnek a madarak, a szabadban feltöltődhetünk energiával – a természet feltölti lelkünket boldogsággal. Ha végre itt a tavasz, újra  elővehetjük a a pincénkben, padlásunkon alvó szabadtéri játékokat a gyerekeknek.

 

Nézzük meg sorban a kültéri játékokat!

 

Miközben átnézzük, hogy kell-e javítani őket, elgondolkodunk, hol helyezzük el a kertben:

- jó lesz ott ahol tavaly volt? 

 

Aztán  gondolatunk elkalandozik a gyermekünk körül:

- Mennyit nőtt, már kész nagyfiú/nagylány!

- Ugyan mire vágyik, mivel szerezhetnénk örömet neki?

- Jó még a tavalyi kicsi mászóka, vagy építsünk egy új kültéri játszóteret a tesóknak, barátoknak?

 

Ha már iskolás, más gondolatok jönnek, lassan itt a nyári szünet.

  

Mit találjak ki neki a majd három hónapra?

-  Nehogy netezzen egész nap a lakásban! Tennem kell valamit! Játékok a szabadban!

 

 

Kérdés fogalmazódik meg bennünk:

 

- Hogyan vegyem rá, hogy a szabadtéri játékok legyőzzék a világhálót?!


A cikk folytatását itt olvashatjuk: jatekflotta.hu

5 ok, miért vegyen elektromos kisautót a gyermekeknek, unokáknak...

a legjobb elektromos kisautók

Mi is teszi boldoggá a szülőket, nagyszülőket igazán? Több minden, de a legnagyobb boldogság számunkra, ha gyermekeinket, unokáinkat mosolyogni látjuk! Amikor megcsillan a szemükben az a határtalan boldogság, ami semmihez sem fogható, amikor a csillogásban meglátjuk, hogy megvalósult egy álmuk…..és ha vagyunk olyan szerencsések, hogy mi valósíthatjuk meg…..?

Elektromos kisautó gyerekeknek - megvalósul egy álom

Gyermekkorunkban mindig arról álmodtunk, hogy legyünk egy kicsit felnőttek, hogy felvegyük apu/anyu ruháit, táskáját, telefonját. Megbeszéljük a fontos találkozókat: mikor jössz nagyi, mi lesz az ebéd, ehetünk e fagyit, vattacukrot, hogy lazán belehuppanjunk egy csodaszép méregdrága Cabrióba, és a szomszéd kislány csak minket nézzen a szőke buksijával milyen menő vagyok és versenyezhessünk a haverokkal kinek megy gyorsabban a csillogó autója…  és ehhez hasonló álmok foglalkoztattak.

 

 

Most íme a megvalósítható álom lehetősége és az  5 ok, hogy  kicsit gyermekeink, unokáink angyalai lehessünk:

 

1. Hatalmas meglepetés - szó szerint!

Már maga a becsomagolt elektromos kisautó sem kis meglepetést sejtet! Hatalmas ajándék nagy-nagy masnival és titokkal! A gondolat a kis ünnepelt fejében: „mi lehet benne?!”

Megpillantva is egy fantasztikus érzés, főleg, ha mindez a saját buliban, a barátok  társaságában éri az ember gyermekét.

 

2. Egyedülálló ajándék...

...hiszen biztos, hogy nem minden barátnak van egy ilyen álomautója, de ha igen, az még jobb, mert benne lehet egy fantasztikus autóversenyben a parkban, a KRESZ-játszótereken! Melyik jobb, a Cabrió, vagy a terepjáró? Már kis korban megízlelheti a gyermek a vezetés élményét, meglegyintheti őt is a szabadság, a boldogság szellője!

 

3. Szuper-hasznos!

Egy gyermek számos új készséget sajátíthat el, ha megtanulja, hogyan kell „autót vezetni”.

A tanulási folyamat során fejlődik a koordinációs képesség, a térbeli tájékozódási képesség, a gyors döntéshozatali képesség, javul az ítélőképesség, stb.

A koordinációs képességek közül a motorikus tanulás, az egyidejűleg kéz- és láb koordináció, a kéz-szem koordináció, a 4 irány pontos használata terén figyelhető meg a legnagyobb változás.

Az elektromos kisautó önálló vezetése tehát az alábbi területekre van jótékony hatással:

egyensúly- és mozgáskoordinációs zavarok

- téves iránymegjelölések

- téri viszonylatok érzékelésének problémái.

Játékosan épül be a tudatába, hogy a közlekedés folyamatában a másokra való odafigyelés (gyalogosok, autóstársak) mennyire elengedhetetlen. A sebességváltás, a kormány, az élethű belső elrendezés, a műszerfal jelzései olyan figyelemösszpontosításra vezeti rá játékosan a gyermeket, amit későbbiekben kamatoztatni tud az iskolai időszakban.

 

4. Megtanulja értékeinek óvását... 

...azzal, hogy védi autóját, használat után beáll a garázsba, amikor koszos akkor lemossa. Ő gondoskodik arról, hogy „szervizbe” vigye apához, anyához, ha lemerül az aksija…és sorolhatnánk. Tehát felelősséget vállal egy igen értékes dologért, ami az övé, csakis az övé.

 

5.  Minőség! 

A minőségi elektromos kisautó, olyan eredeti licenc felségjelzésű ami első... és második látásra is könnyen összetéveszthető normál méretű nagy testvérével.  Eredeti Licenc-es a: BMWAudiMercedesFord, Hummer, Mini, MaseratiJaguarVolkswagenVolvo.

Több generációs autó illetve el is adható ha kinövik a gyerekek – ez esetben is jó áron -, hiszen strapabíró, jó minőségű anyagból készült és megfelelő karbantartás, megóvás mellett, újszerű  állapotban adható tovább!

 

Csak 5 okot ígértem miért vásároljunk gyermekünknek, unokáinknak elektromos kisautót, mert ez is elég ahhoz, hogy megkeresse online boltunkat http://elektromoskisauto.com/, vagy hívja telefonszámunkat 06 70 411 6699, illetve válogasson akciós termékeink között:http://elektromoskisauto.com/akciok

 

 

Legyünk gyermekeink, unokáink angyalai, ha már megtehetjük!

 

Letesztelték a BMW elektromos kisautónkat a RTL Klub Kölyök Kalauz műsorában

Az  RTL Klub Kölyök Kalauz c. Családi Magazin  műsorvezetőjének, Kőszegi Orsolyának a kislánya is imádja, nézzük csak:

https://www.youtube.com/watch?v=xGPPRxrthuA


Forrás: 
jatekflotta.hu


Vélemények

9 ok amiért minket választottak:
1 Több, mint 10 éves tapasztalat.
2 Kiváló minőségű termékek.
3 Megfizethető árak.

Bővebben