elektromos kisautók és motorok forgalmazása

5 ok, miért vegyen elektromos kisautót a gyermekeknek, unokáknak...

legjobb kisautó ajándékba

Mi is teszi boldoggá a szülőket, nagyszülőket igazán? Több minden, de a legnagyobb boldogság számunkra, ha gyermekeinket, unokáinkat mosolyogni látjuk! Amikor megcsillan a szemükben az a határtalan boldogság, ami semmihez sem fogható, amikor a csillogásban meglátjuk, hogy megvalósult egy álmuk…..és ha vagyunk olyan szerencsések, hogy mi valósíthatjuk meg…..?

Elektromos kisautó gyerekeknek - megvalósul egy álom

Gyermekkorunkban mindig arról álmodtunk, hogy legyünk egy kicsit felnőttek, hogy felvegyük apu/anyu ruháit, táskáját, telefonját. Megbeszéljük a fontos találkozókat: mikor jössz nagyi, mi lesz az ebéd, ehetünk e fagyit, vattacukrot, hogy lazán belehuppanjunk egy csodaszép méregdrága Cabrióba, és a szomszéd kislány csak minket nézzen a szőke buksijával milyen menő vagyok és versenyezhessünk a haverokkal kinek megy gyorsabban a csillogó autója…  és ehhez hasonló álmok foglalkoztattak.

 

 

Most íme a megvalósítható álom lehetősége és az  5 ok, hogy  kicsit gyermekeink, unokáink angyalai lehessünk:

 

1. Hatalmas meglepetés - szó szerint!

Már maga a becsomagolt elektromos kisautó sem kis meglepetést sejtet! Hatalmas ajándék nagy-nagy masnival és titokkal! A gondolat a kis ünnepelt fejében: „mi lehet benne?!”

Megpillantva is egy fantasztikus érzés, főleg, ha mindez a saját buliban, a barátok  társaságában éri az ember gyermekét.

 

2. Egyedülálló ajándék...

...hiszen biztos, hogy nem minden barátnak van egy ilyen álomautója, de ha igen, az még jobb, mert benne lehet egy fantasztikus autóversenyben a parkban, a KRESZ-játszótereken! Melyik jobb, a Cabrió, vagy a terepjáró? Már kis korban megízlelheti a gyermek a vezetés élményét, meglegyintheti őt is a szabadság, a boldogság szellője!

 

3. Szuper-hasznos!

Egy gyermek számos új készséget sajátíthat el, ha megtanulja, hogyan kell „autót vezetni”.

A tanulási folyamat során fejlődik a koordinációs képesség, a térbeli tájékozódási képesség, a gyors döntéshozatali képesség, javul az ítélőképesség, stb.

A koordinációs képességek közül a motorikus tanulás, az egyidejűleg kéz- és láb koordináció, a kéz-szem koordináció, a 4 irány pontos használata terén figyelhető meg a legnagyobb változás.

Az elektromos kisautó önálló vezetése tehát az alábbi területekre van jótékony hatással:

egyensúly- és mozgáskoordinációs zavarok

- téves iránymegjelölések

- téri viszonylatok érzékelésének problémái.

Játékosan épül be a tudatába, hogy a közlekedés folyamatában a másokra való odafigyelés (gyalogosok, autóstársak) mennyire elengedhetetlen. A sebességváltás, a kormány, az élethű belső elrendezés, a műszerfal jelzései olyan figyelemösszpontosításra vezeti rá játékosan a gyermeket, amit későbbiekben kamatoztatni tud az iskolai időszakban.

 

4. Megtanulja értékeinek óvását... 

...azzal, hogy védi autóját, használat után beáll a garázsba, amikor koszos akkor lemossa. Ő gondoskodik arról, hogy „szervizbe” vigye apához, anyához, ha lemerül az aksija…és sorolhatnánk. Tehát felelősséget vállal egy igen értékes dologért, ami az övé, csakis az övé.

 

5.  Minőség! 

A minőségi elektromos kisautó, olyan eredeti licenc felségjelzésű ami első... és második látásra is könnyen összetéveszthető normál méretű nagy testvérével.  Eredeti Licenc-es a: BMWAudiMercedesFord, Hummer, Mini, MaseratiJaguarVolkswagenVolvo.

Több generációs autó illetve el is adható ha kinövik a gyerekek – ez esetben is jó áron -, hiszen strapabíró, jó minőségű anyagból készült és megfelelő karbantartás, megóvás mellett, újszerű  állapotban adható tovább!

 

Csak 5 okot ígértem miért vásároljunk gyermekünknek, unokáinknak elektromos kisautót, mert ez is elég ahhoz, hogy megkeresse online boltunkat http://elektromoskisauto.com/, vagy hívja telefonszámunkat 06 70 411 6699, illetve válogasson akciós termékeink között:http://elektromoskisauto.com/akciok

 

 

Legyünk gyermekeink, unokáink angyalai, ha már megtehetjük!

 

Letesztelték a BMW elektromos kisautónkat a RTL Klub Kölyök Kalauz műsorában

Az  RTL Klub Kölyök Kalauz c. Családi Magazin  műsorvezetőjének, Kőszegi Orsolyának a kislánya is imádja, nézzük csak:

https://www.youtube.com/watch?v=xGPPRxrthuA


Forrás: 
jatekflotta.hu


Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.