elektromos gyerek jármű

Kérdések és válaszok az elektromos kisautókról


Mi az az elektromos gyermek jármű?

Egy olyan nagyméretű és az igazi autók, motorok és quadok mintájára készült gyermek játék, amibe gyermeke beleülhet és vezetheti, átélve az igazi vezetés élményét. Önállóan vagy szülői segítséggel távirányítóról.

Mit jelent, hogy egy járműhöz  távirányító is van?

A távirányítóval nagy testvér vagy szülői segítséggel a legkisebbek is autókázhatnak anélkül, hogy elérnék a kormányt vagy a pedált. A szülőknek biztonságot ad, hogy teljesen vagy részben is átvehetik a jármű felett az irányítást. A távirányítóról minden sebesség fokozatban és irányban is lehet az autót mozgatni. Távirányítóval minden kisautó és homokfutó rendelkezik.

Mit jelent a 2.4 GHZ távirányító?

A legújabb típusok a legmodernebb 2.4 GHZ frekvencián működő távirányítóról vezérelhetőek. Ezekben az autókban és quadokban illetve traktorokban megtalálható a finom indítás, ami lehetővé teszi, hogy egészen kicsik is komfortosan érezzék magukat vezetés közben. És vészfékgomb azoknak, akik meg akarják állítani a járművet balesetveszély esetén. Az ilyen járműveket egészen messziről is távirányíthatjuk.

Mit jelent a teljes szülői felügyelet?

A 2.4 GHZ távirányítóval működő járműveket a távirányító vészfék gombjával megállíthatjuk és bármikor közbe avatkozhatunk a gyermekünk vezetésébe minden irányban és sebesség fokozatban.

Csak távirányítóval működik a jármű?

Természetesen nem. Ez egy extra felszereltsége a járműveknek. A kisautók a gyerekek által teljesen önállóan vezethetőek előre- és hátramenetben és több sebesség fokozatban.

Hány éves gyerek tudja használni?

A távirányítóval ellátott gyermek járműveket (az összes kisautó, homokfutó és egyes quadok) már egészen pici kortól már biztosan járni tudó gyermekeknek is ajánljuk. Egészen addig a korig tudják használni, míg ki nem növik. Az egyszemélyes járműveket 30kg-ig, a kétszemélyeseket 40 illetve 50 kg-ig lehet terhelni.
Nagyobbaknak a 12 vagy 24 Voltos, kétkerék-meghajtású vagy összkerekes és erősebb változatokat ajánljuk akár 8 éves korig.

Biztonságos egy kisgyermek számára is?

Az autókban biztonsági öv van. De gyermeke menet közben egyik járműről sem tud leesni vagy kiszállni, hiszen leszálláshoz el kell emelni a lábát a gázpedálról, ilyenkor pedig megáll a jármű.

Mennyi az akkumulátor feltöltési ideje?

Kb. 8-12 óra típustól függően. A termékek mellé hasznos és fontos jó tanácsokkal látjuk el vásárlóinkat, hogy minél tovább élvezhessék és használhassák a járművet.

Mennyi ideig működik egy feltöltéssel egy elektromos gyerek jármű?

Terep viszonyoktól, sebesség fokozattól, a gyermek(ek) súlyától és a használattól függően 1-2 órát működik az elektromos jármű egy feltöltéssel. Fokozottan igénybe vett jármű esetén ez az időszak lerövidülhet vagy éppen hosszabb is lehet optimális körülmények között.

Mekkora egy ilyen elektromos kisautó illetve jármű?

A különböző típusoknak eltérő a mérete. A kisebb méretű autókat a kisebbeknek (2-5 éves kor), a nagyobb méretű és teljesítményű autóinkat az egészen nagyoknak is ajánljuk (6-8 éves kor). A termék leírásban pontosan megtalálja az egyedi méreteket.

Hol használható az elektromos gyerek kisautó vagy jármű?

A 6V-os egy akkumulátoros járműveket csak sík, egyenes területre, a 12 Voltos és 24 Voltos erősebb, strapabíróbb, kétkerék-meghajtású illetve összkerekes és több sebesség fokozattal ellátott változatokat fűben, enyhe emelkedőn és terepen is ajánljuk.

Hogyan és mivel működik az elektromos gyerek jármű?

Akkumulátorral működnek, melyet rendszeresen tölteni kell. Az akkumulátor töltéséről, használatáról és tárolásáról fontos és részletes információkat adunk vásárláskor.
A hálózati töltő és az akkumulátor is tartozéka a járműveknek.

Kiknek ajánljuk az elektromos kisautókat illetve motorokat, quadokat, tarktort és homokfutót?

Minden olyan gyereknek, aki szeretne autókázni, vagy motorozni. Olyanoknak, akik kitúrják szüleiket az autó üléséből vagy rohannak, ha meghallják egy motor vagy egy quad hangját. Traktorjainkat a földtúróknak, homokfutóinkat pedig azoknak ajánljuk, akik erős, nagy és tágas autót keresnek.

Hogyan érkezik meg hozzám?

Originált, gyári, kartondobozos csomagolásában szállítjuk Önhöz az elektromos járművet. De kérheti összeszerelve is. Ilyenkor Önhöz készre szerelve és rögtön használható állapotban kerül kiszállításra. (Kivéve néhány kétszemélyes típust, melynek körülményes és kockázatos lenne a szállítása a súlya és mérete miatt.)

Milyen tartozékai vannak az elektromos gyerek kisautónak vagy motornak?

A dobozban megtalálja a képes összeszerelési útmutatót, használati és kezelési tanácsokat, gyakorlati felhasználási információkat, garancia levelet. A legtöbb típushoz takaróponyva is jár. Az akkumulátor és a töltő is természetesen a játék tartozéka. Az autókhoz, homokfutókhoz és egyes quadokhoz 2.4 HGZ távirányító is párosul.

Hogyan tudom összeszerelni?

A legtöbb termék esetén videós összeszerelési segítség is van. De a termékek összeállítása igen egyszerű. Összeszerelés után a terméket rögtön el lehet kezdeni használni, mert feltöltött akkumulátorral érkezik.

Mit tegyek, ha összeszerelés után nem indul el?

A szerelési útmutatóban talál ide vonatkozó ajánlást. De 3 dolgot mindenképpen ellenőrizzen le. Az első, az akkumulátor és a jármű összecsatlakoztatása, melyet Önnek kell elvégezni egy könnyű mozdulattal. A második, hogy csatlakoztatásnál nem maradt-e az akkumulátor saruján egy védőkupak. A harmadik, hogy nincs-e bedugva a járműbe a töltő (töltés közben a járművön semmi sem működik).

Mit tegyek, ha meghibásodik?

A 12 hónapon belül vásárolt termékekre garanciát vállalunk, azokat ingyenesen javítjuk. Az egy évnél idősebb járművekhez pedig alkatrészt biztosítunk. Bármi elveszik vagy meghibásodik pótoljuk Önnek.

Mit tegyek, ha nem kaptam választ a kérdésemre?

Hívja Ügyfélszolgálatunkat hétfőtől péntekig 9-től 16 óráig. Vagy írjon nekünk This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címünkre. Várjuk megkeresését.

Vélemények

K. Tamás
Egy elektromos kisautóhoz rendeltem egy 27Mhz-es távírányitót. A szállítás nagyon gyors volt. A termék tökéletesen működik az autóval. Köszönöm.

H. Tamás
Koszonom a gyors es pontos kiszolgalast. Csak ajanlani tudom a www. 101auto.hu oldalt. Az auto pont olyan amilyet szerettem volna.

O. Mariann
A nagy Mercim majdnem ilyen tokeletes mint ez a gyerek verzio. Orultem volna ha gyerekkent ilyen kisautom lett volna. A lenyeg, hogy a kisunokam imadja az autojat.